HELHETSLÖSNINGAR OCH TRYGGHET

Enkelhet och effektivitet är också att bara behöva använda en leverantör. Vi på Cleversign erbjuder därför helhetslösningar inom digital skyltning, eller även kallat digital signage.

Vi tillhanda håller de senaste skärmarna inom digital signage, installation i hela Sverige, kapsling av skärmar för inom- och utomhus bruk, personlig utbildning och dessutom hjälper vi er gärna med innehållet i skärmarna, vi är experter på rörligt material, gif bilder och design. För att alla ska kunna få lugn och ro står vi till tjänst med support av alla tänkbara frågetecken som skulle kunna dyka upp och service om det olyckligtvis skulle uppstå något problem med en skärm.

OM CLEVERSIGN

Vi har utvecklat Cleversign med tanken om ett system som är enkelt, användarvänligt och alltid tillgängligt. Cleversigns mjukvara är 100% molnbaserat för supersnabb hantering av digital skyltning, det innebär att du kan hantera dina skärmar var och hur du vill. Använd Cleversign som en app på mobilen, i webbläsaren på din laptop eller surfplatta, hemma i soffan, på bussen eller kontoret.

Vi gillar inte begränsningar och erbjuder självklart obegränsat med medialagring.
För att göra er digitala skyltning ännu effektivare och enkel har vi utvecklat vad vi kallar organisationer – där du enkelt sätter upp er egen organisation och tilldelar rättigheter ut efter verksamheten.

Våra duktiga utvecklare älskar utmaningar – saknar du något eller vill kunna visa ett internt system på skärmen? Inga problem, vi har hjälp flera företag med API lösningar.

Cleversign för alla

För att alla, stora som små verksamheter ska kunna använda digital signage och Cleversigns mjukvara, erbjuder vi helhetslösningar för riktigt förmånliga priser i form av leasingavgift i månaden. Det innebär att man inte behöver göra större investeringar för att sätta upp exempelvis 5 skärmar, du betalar en avgift per skärm i månaden. Bra va?

Cleversign används av större kedjor som har stor användning av vår organisations funktion men också av mindre butiker och cafér som tycker det är smidigt att kunna ha två digitala skärmar utan att behöva ha tunga utgifter vid inköp.

Våra kunder är det bästa vi har!

Vi vill fortsätta utvecklas och komma på nya innovativa lösningar. Vi lyssnar mycket på dem som faktiskt använder Cleversign på daglig basis, våra kunder! Det är viktigt för oss att våra kunder känner att de snabbt och enkelt kan få den support de behöver, att våra lösningar uppnår önskat resultat och hjälper våra kunder att på bästa sätt få sina erbjudanden, information, menyer, statistik att synas på rätt ställe i rätt tid.

Vi fortsätter att flytta gränser och utveckla nya smarta funktioner för att underlätta våra kunders digitala skyltning ännu mer. Men vi är lika glada när våra fantastiska kunder kan återkoppla med feedback och nya ideer på hur de skulle kunna använda Cleversign ännu smartare. Vi hjälps åt helt enkelt!

Vi är experter på Digital signage – men våra kunder är experter på deras brasch. Tillsammans tar vi digital skyltning till nya nivåer!

Kom igång med din digitala skyltning!

Kontakta oss och så hjälper vi er med er resa till det digitala planet.